Lofsdalen - en del av härliga Härjedalen

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men är också ett sommarparadis för hela familjen. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen.

Mycket har hänt sedan 1933, då den första gruppresan av turister kom till Lofsdalens pensionat Turistgården, det som senare kallades Lofsdalsgården. Idag är Lofsdalen en expansiv ort, med en blomstrande turism och ett offensivt företagarklimat. Vi växer, men med en stark känsla för att behålla den trivsamma atmosfären och omsorgen om vår miljö.

Bra service nära dig

I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, presentbod, Turistbyrå med bibliotek, bensinmack, m.m. Lofsdalen har dessutom en uppskattad camping och flera attraktiva stugområden.

Välkommen till fjällområdet med den varma atmosfären!

 Aktiviteter för alla

I Lofsdalen finns alltid något att göra året om - sommar som vinter.

Lofsdalen på vintern

Lofsdalen vår, sommar och höst

Resa hit